DESPRE NOI

Povestea îşi scrie acum primele pagini …

In Mai 2019 a apărut în Bacău, ca dintr-un basm antic, un loc nou şi spectaculos, cu fotolii fine la atingere şi blând colorate, tapet cu motive inspirate de padurea de pe dealul Măgurei, oglinzi discrete şi candelabre din bronz patinat şi lacrimi de sticlă tăiată fin, cu supe turnate din carafe, cărnuri sublim marinate şi garnituri surprinzătoare, somon în sos de smântână şi preparate româneşti atent preparate pentru oaspeţi veniţi din îndepărtate lumi, cu Savarin în formă nouă şi oameni a căror dorinţă este să te facă să te simti special de fiecare dată când vii in vizită. 

Un loc pe care unii musafiri deja îl numesc acasa, un loc în care timpul se opreste puţin ca să se bucure de atmosfera  şi de gust, un loc care avea nevoie de un nume pe masură.

A fost ales Savarin.

Restaurant Savarin.

ECHIPA

Asa cum o reţetă te surprinde prin culoare, arome şi gust, la Savarin credem cu convingere că cel mai important ‘ingredient’ al unui restaurant este fiecare membru al echipei. Este crucial ca el să aibă experienta necesară pentru a face fată provocărilor şi stim că fără o pasiune extremă este practic imposibil ca rezultatul final să fie pe măsura asteptărilor.

Este un efort comun si continuu, iar totul se reflecta in fiecare farfurie ce ajunge pe masa.

E vorba despre dragoste pentru gastronomie si pentru ingrediente de calitate, despre atentia către fiecare detaliu şi despre dorinţa de a fi cei mai buni.

In fiecare zi.

Noi căutam mereu oameni noi care să aibă pasiunea necesară si visul de a fi bucătar, ospătar sau barman. Dacă vrei să faci parte din Echipa Savarin, completează si trimite-ne formularul!